За нас

Prima Aroma е компания, специализирана в продукти, свързани с разтворимо кафе. От Латинска Америка до Далечния изток, минавайки през Европа, нашите съставки са фино подбрани и смесени от експертите, за да ви осигурят перфектния вкус.

Кафе 3в1

MiaCaffè Original е наша фирмена смес и е основен продукт в гамата ни от самото начало. Като пионер на кафето 3в1, нашето майсторство е в балансирането на правилните съставки заедно, за да създадем хармония от вкус, аромат и текстура.

Бърза за приготвяне, кремообразна и сладка. Това е уникална композиция от мека сметана със захар, доза оптимизъм в перфектни пропорции и идеално предложение за всеки, който започва своето кафе приключение.

Кафе 3в1 20гр саше

Кафе 3в1 30 х 20гр кутия

Кафе 3в1 12 x 30 x 20g външна кутия

Кафе 2в1

MiaCaffè Sugar Free е ароматна, мека чаша кафе без добавена захар. Идеален за любителите на черно кафе или хора, които искат да подсладят кафето по свой вкус.

Бързо за приготвяне, кремообразно. Това е уникална композиция от мек крем с кафе, доза оптимизъм в перфектни пропорции и идеално предложение за всеки, който започва своето кафе приключение.

Кафе 2в1 11g саше

Кафе 2в1 30 x 11g кутия за дребно

Кафе 2в1 12 x 30 x 11g външна кутия

Суха сметана за кафе - NDC

Насладете се на богатия и кремообразен вкус на MiaCaffè Creamer. Една лъжица MiaCaffè Creamer с вашата чаша кафе, чай или горещ шоколад. Разбъркайте и се насладете

Суха сметана за кафе 450гр - плик

Суха сметана за кафе 12 x 450g - външна кутия

Свържете се с нас

Очакваме с нетърпение да чуем от вас, изпратете ни имейл и ние ще се свържем с вас възможно най-скоро!

Вашето съобщение е получено, благодарим ви, че се свързахте с нас. Нашият екип ще се свърже с вас скоро.